Webbplats till fast pris

Inga löpande kostnader för er hemsida

Fritt designförslag

Kostnadsfritt designförslag innan du bestämmer dig att gå vidare.

Fri support

Vi bjuder på support i samtliga av våra paket.

Alltid fasta priser

Inga löpande kostnader

Webbplaster besökare & Google älskar

Ert företags hemsida är öppen 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan och är därmed en av de viktigaste marknadsföringskanalerna som du har att jobba med.

Vi hjälper er få nya kunder och sälj mer genom en informativ och snygg webbplats, som både sökmotorer och besökare älskar.

Easy Media jobbar efter fast prissättning, du kan längre ner på denna sidan se exempel på vad en hemsida kostar att utveckla. Självklart är du välkommen att kontakta oss för en fast offert om några av våra paket inte passar dig.

Vi skapar framtidens webbplatser

Uppdatera enkelt

WordPress gör det enkelt för er att självla göra era uppdateringar av text och bild. Vill du göra mer avancerade uppdateringar? Lugn – Vi bjuder på 30 – 60 dagars support när du köper en webbplats av oss

Redo för google

Vi optimerar samtliga enskilda sidor på er webbplats utifrån sidtitlar, rubriker, länkar etc. – Så att ni blir synlig på Google när kunder söker efter er produkt och/eller tjänst.

Responsiv design

Din nya webbplats byggs med responsiv webbdesign, det tillåter layouten på hemsidan att förändras beroende på om besökaren surfar på en dator, mobil eller surfplatta.

Fritt designförslag

Kolla på ett av våra designförslag innan du går vidare – Kostnadsfritt.

Ny webbplats från 6995:-

Vi erbjuder moderna webbplatser från 7995:-, det inkluderar en startsida och fem undersidor i unik design. Vi pratar gärna mer med dig innan en beställning och lämnar offert, samt ett fritt designförslag – Då vet både du som beställare & vi som leverantör vad vi förväntar oss.

Jag är intresserad och vill ha offert

Snabbt svar om er nya webbplats