Vi är easy media

En digital byrå med säte i Halmstad

Din digitala partner

Easy Media är en expansiv digital byrå med placering i Halmstad. Vi jobbar med helhetskoncept, från färdigställd hemsida till digital marknadsföring över Facebook & Instagram, samt Google Ads (fd. Adwords) & SEO.

Vi grundades ursprungligen som ett eventföretag 2011, men valde i slutet av 2016
att ombilda oss till det vi är idag. Anledningen till ombildningen var att flera av de byråer vi hade kontakt med under tiden som eventföretag inte genererade konkreta resultat. De var opersonliga och hade inte tid för mindre bolag med mindre omsättningar.

Behovet fanns där och var tydligt bland oss själva och andra mindre företag. Målet var att skapa en digital byrå med ledorden ”ingen kund är för liten – vi växer med dem”, samtidigt som vi är personliga & kan visa tydliga resultat i det vi levererar är vi idag ett expansivt företag inom digital marknadsföring.

 Idag vänder vi oss till nystartade-, små-& medelstora företag där vi kan växa med kunderna.

Luta dig tillbaka!
Vi sköter allt från rådgivning till rapport

Vi är en kreativ samarbetspartner inom digital marknadsföring & webbdesign. Företaget består av folk som älskar webb & digital marknadsföring. Vissa kallar oss konsulter, själva ser vi oss som digitala hjältar som älskar att hjälpa företagare växa.

Oavsett vad vi gör har vi alltid fokus på att öka företags & organisationers intäkter. Vi hjälper allt från nystartade småföretag till större företag och vill att de som anlitar oss ska se som en samarbetspartner, inte som en leverantör.

Varför ska jag ha Easy Media som digital partner?

  • Rådgivning för rätt investering i digitala kanaler.
    Som samarbetspartner är det viktigt för oss att du investerar pengar i rätt kanaler. Allt baseras på hur din verksamhet ser ut idag och hur du säljer.

  • Vi finns här. Oavsett storlek & budget.
    Du kanske driver en lokal pizzeria och vill nå den hungriga familjen under helgerna? Eller så driver du kanske en bilfirma som säljer premiumbilar och vill nå den nya köparen som bor i villa på ett speciellt postnummer? Oavsett storlek eller bransch ditt företag befinner sig i så finns vi här för dig.

  • Vi har det in-house.
    Med det menar vi att du behöver inte ha en aktör för din webbplats, en för SEO och en för sociala medier. Processen blir enklare, snabbare och personligare med en aktör som sköter allt.