Facebook annonsering

Effektiv annonsering med Facebook

Inga bindningstider

Vi tror inte på långa bindningstider, så vi tog bort dem helt. Vår kvalité talar för sig själv och vi slutför bara den påbörjade perioden.

Träffsäker annonsering

Facebook annonsering är extremt träffsäker. Vi hjälper er identifiera och bygga målgrupper som ger ökad omsättning.

Instagram annonsering

Instagram annonsering ingår som ett valfritt alternativ när du väljer att annonsera på Facebook. Utan extra kostnad.

Facebook annonsering

Facebook som annonskanal växer ständigt och är idag en mycket lönsam plattform för annonsering. Nå ut med kampanjerbjudanden till dina befintliga kunder, deras vänner, personer med liknande intressen eller konkurrenters fans.

Vi på Easy Media hjälper er med marknadsföring på Facebook & Instagram. Vi ger er annonsering en grundlig optimering och en rejäl skjuts framåt, det sparar pengar i det långa loppet. Du äger ditt egna annonsering-konto hos Facebook och behåller där med allt själv, nu och för alltid.

Varför ska jag annonsera på Facebook & Instagram?

70% använder plattformen

70% av befolkningen har Facebook & kollar sitt nyhetsflöde 14 ggr/dag i snitt.​

Remarket (återannonsering)

Har kunden inte varit hos er på ett tag eller glömt saker i sin kundkorg? Genom att använda Facebook remarketing kan du enkelt följa med dina webbplatsbesökare när de surfar vidare.

Låga kostnader

Betala bara Facebooks &/eller Instagrams annonskostnad när någon ser eller klickar på din annons. Billigare än annan annonsering.

Facebook pixel

Med Facebook pixel kan era annonser riktas mot era kunder som besökt er webbplats. Vi kan även bygga målgrupper som liknar era befintliga besökare med hjälp av denna djupa funktion.

Träffsäker Facebook-& Instagram annonsering
fr. 3900:-/mån - utan bindningstid!

Varför annonsera med Easy Media?

A/B - Tester

Vi optimerar era annonser genom A/B tester​. Det är ett steg i att du som kund ständigt ska få så mycket för dina investerade pengar som möjligt.

Annonscopy

Vi skriver samtliga texter till annonserna, efter era riktlinjer. Det du behöver skicka till oss är bilder eller videos. Saknar du bilder har vi ett stort bibliotek att tillgå.

Tydliga rapporter

Vi skickar tydliga & transparenta rapporter på vad vi gjort, samt resultaten.

Inga bindningstider

Vi tror inte på långa bindningstider, så vi tog bort dem helt. Vår kvalité talar för sig själv och vi slutför bara den påbörjade perioden.

Hantering & optimering

Våra experter hanterar och optimerar era annonser för att dem skall bli så lönsamma som möjligt.

Facebook Pixel

Finns behovet så hjälper vi er installera Facebook pixel på er webbplats. Det ger er digitala marknadsföring nya, stora, möjligheter.

Offert

Vi lämnar en kostnadsfri offert.

Annonscopy

En av de delar som är viktigast, för att lyckas med sin Facebook-& Instagram annonsering, är bilder eller video till annonseringen.

Ni skickar de bilderna eller videos ni vill använda under annonseringen till oss. Vi utformar sedan texterna och optimerar era annonser. Självklart finns vi med som rådgivning kring vad som är en bra bild eller video att använda i er verksamhet. Vi kan även använda bilder från vår bildbank, alternativt fotografera eller producera video åt er.

Vi hjälper framgångsrikt lokala-& rikstäckande företag samt e-handelsföretag att synas. Våra sociala medier konsulter är experter på att lösa varje företags unika behov och hitta smarta strategier för att generera fler affärer genom Facebook & Instagram. Vårt mål är att göra er framgångsrika på de sociala medierna, generera större inkomster och locka nya kunder.

Frågor & svar

Facebook -& Instagram annonsering är flexibelt i budget, du som kund bestämmer själv hur mycket du skall annonsera för. Vi ger ett förslag till budget i samband med offert.

Kostnad för administration av Facebook annonsering kostar hos oss från 3’900kr/månad plus Facebook/Instagram annonseringsbudget. Utan bindningstid och uppsägningstid.